Over ons

Let op: Deze website is op dit moment nog in ontwikkeling. Sommige artikelen of links werken daarom nog niet helemaal naar behoren.

RansomwareVerwijderen.com is opgericht om slachtoffers van ransomware te helpen. U vindt hier oplossingen voor ransomware, zoals tools om het van uw computer te verwijderen, en tips en programma’s om ransomware te voorkomen. Ook leert u hier het fenomeen ransomware te begrijpen, zodat u het makkelijker kunt bestrijden.

Deze site heeft niets te maken met de politie, of met commerciële partijen die antivirussoftware maken.

Hulp nodig?

Wilt u meer leren over wat ransomware is? Lees dan deze veelgestelde vragen.

Bent u slachtoffer van ransomware? Volg dan dit stappenplan.

Wilt u leren hoe u ransomware moet voorkomen? Lees dan dit artikel.

 

Over de oprichter

Deze website is opgericht door Tijs Hofmans. Ik ben freelance technologiejournalist, en heb daarvoor bijna 3 jaar geschreven voor Computer Idee, PCM, en Computer!Totaal. Veel van mijn werk richtte zich op online beveiliging en privacy. Zodoende heb ik veel geleerd over ransomware en het voorkomen daarvan. Ook nu schrijf ik op freelancebasis over beveiliging en privacy online.

Meer informatie over mij kunt u vinden op mijn persoonlijke website, www.TijsHofmans.nl. Daar vindt u ook mijn portfolio, met onder andere artikelen die ik over ransomware schreef.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met mij op!

Doneren

Als u blij bent met de hulp die deze site u heeft geboden, kunt u natuurlijk altijd een donatie maken in ruil voor eeuwige dank! Kijk op www.ransomwareverwijderen.com/doneren om te zien hoe dat kan.