Disclaimer en privacy

RansomwareVerwijderen.com is een website met informatie en nieuws over ransomware, en met handige tips en trucs om ransomware te verwijderen en u ertegen te beschermen. Voor meer informatie over deze site en wie erachter zit kunt u kijken op ‘Over ons’.

Aansprakelijkheid

Alle informatie op de site is zo goed mogelijk uitgezocht, maar kan altijd achterhaald of incorrect zijn. We nemen daar geen verantwoordelijkheid voor. Voor correcties of aanvullingen vragen we u contact met ons op te nemen.

RansomwareVerwijderen.com is bedoeld om te informeren en te helpen, maar het risico ligt altijd bij de eindgebruiker. We proberen met onze informatie slachtoffers zoveel mogelijk te helpen, maar bieden geen enkele garantie dat dat lukt.

Ransomware is een lastig fenomeen, en slachtoffers hebben te maken met criminaliteit. Als we tips geven om te betalen of ransomware te verwijderen is er nooit de garantie dat dat goed gaat, en een slachtoffer loopt in de toekomst altijd risico nog eens getroffen te worden. Alle acties die een lezer naar aanleiding van een artikel op RansomwareVerwijderen.com uitvoert zijn op eigen risico.

Privacy

Bij RansomwareVerwijderen.com vinden we privacy erg belangrijk – de oprichter is zelf techjournalist die veel over privacy schrijft en is daar veel mee bezig. Toch zijn we genoodzaakt een paar kleine privacygevoelige maatregelen door te voeren op de website, om het bezoekersgedrag te meten en om geld te verdienen om de hostingkosten en het vele werk te kunnen betalen.

We maken gebruik van cookies en analytics. Dat gebeurt om advertenties aan te kunnen bieden en het bezoekersgedrag in kaart te brengen – zoals vrijwel iedere website dat tegenwoordig doet.

Trackers
Voor advertenties maken we op deze website gebruik van Google AdSense. Voor analytics maken we gebruik van Google Analytics. Voor informatie daarover verwijzen we u graag door naar het privacy-beleid van Google.

We zijn van plan in de toekomst gebruik te maken van een privacyvriendelijker alternatief om bezoekcijfers te meten, zoals Piwik – we veranderen deze tekst zodra dat gebeurt.

Adblocker
Als u liever niet gevolgd wilt worden kunt u een adblocker gebruiken om advertenties (en daarmee tracking-cookies) tegen te gaan. Dat is ook slim om ransomware te voorkomen, zoals we ook in dit artikel. Naast een adblocker werken addons/plugins zoals Ghostery of Privacy Badger goed om vervelende trackers tegen te gaan.

We willen u er wel op wijzen dat onze site afhankelijk is van advertentie-inkomsten om te blijven bestaan. We steken erg veel werk in de website en moeten ook de hostingkosten betalen. We willen onze bezoekers dan ook vragen hun adblocker uit te schakelen op onze site, en ons te whitelisten. U kunt ook overwegen een donatie aan ons te maken om ons werk te ondersteunen.

Als u ooit contact met ons opneemt houden we die gegevens volledig anoniem.

Contact

RansomwareVerwijderen.com is een initiatief van Tijs Hofmans. Voor meer informatie kunt u kijken op ‘Over ons’.

Om contact op te nemen met mij kunt u kijken op ‘Contact’.

RansomwareVerwijderen.com is een initiatief van Hofmans Media, dat staat ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer 675 919 49.